Talkshow om sport på P4

sportfredag

I maj startar P4 en ny talkshow med sport som tema.

Sportfredag med Palmlöf och Andrén sänds på fredagkvällar 19.99-21.00 med premiär 2 maj. Programledare blir Olle Palmlöf och Susanna Andrén.

Införandet av Sportfredag innebär att det blir sport i P4 alla vardagskvällar. Måndag till torsdag sänds Sportextra.

Sportfredag ska handla om idrotten från veckan som gått och händelser från arkiven. Dessutom blir det bland annat ”Veckans sportlåt” och det senaste från de idrottsevenemang som pågår under kvällen.

”Jag är riktigt peppad på att spåna kring sport utifrån andra perspektiv än vad jag brukar göra på Radiosporten. Jag anar att Olle Palmlöf kommer försöka sätta mig på pottkanten ibland; få mig ur balans och utan mål i mun. Men jag har också ett par ess i rockärmen. Jag ser fram emot sportnostalgi, trendspaning, intressanta gäster och många skratt” säger Susanna Andrén, som på Radiosporten främst koncentrerat sig på fotboll.

”Ska bli riktigt kul att jobba med sport i radio. En dröm som alltid funnits efter att ha lyssnat så mycket som jag gjort på Radiosporten under 30 års tid” säger Olle Palmlöf, som tidigare bland annat gjort Pippirull i P3 och producerat Mästarnas mästare i SVT.

Foto: Martina Holmberg/Sveriges Radio.

Share