Stefan Möller fortsätter leda AER

Stefan Möller har sedan 2012 varit ordförande för AER, som representerar den kommersiella radion i Europa. I onsdags valdes han om som ordförande för en fjärde period.

”Vi har det mest framgångsrika året någonsin bakom oss när det gäller vårt arbete med EU-institutionerna. Jag värdesätter att medlemmarna vill fortsätta enligt den verksamhetsmodell som skapats, både när det gäller ledarskapet för förbundet och påverkningsarbetet. Reklamreglering, frekvenspolitik och upphovsrättsfrågan är med tanke på radions multimediedistribution och nya plattformar starkt på agendan också i år” säger Stefan Möller, som även är VD för den finländska reklamradions organisation Radiomedia.

Årsmötet för AER återvalde även organisationens tre vice ordförande – Fredrik Stucki (Schweiz), Marianne Bugge Zederkof (Danmark) och Matt Peyton (Storbritannien). I styrelsen sitter bland andra Staffan Rosell från Bauer Media i Sverige. Generalsekreterare är Julia Maier-Hauff (Tyskland), medan Vincent Sneed (Frankrike) är direktör för AER-s byrå i Bryssel.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share