Sofia Wistam till Rix Morronzoo

Titti Schultz lämnar Rix Morronzoo. Hon ersätts av Sofia Wistam från 1 februari. Det avslöjades i Rix Morronzoo nu på morgonen.

Titti Schultz har sänt morgonradio på Rix i tolv år, varav tio i den nuvarande uppsättningen av Rix Morronzoo med Roger Nordin och Gert Fylking. Hon ska nu sända eftermiddagar på Rix FM tillsammans med Erik Wedberg och byter alltså plats med Sofia Wistam i tablån.

”Jag är stolt över vad jag har varit med och bidragit till när det gäller att bygga upp Morronzoo, men efter tolv år är det dags att gå vidare. Jag är extremt laddad att ta över eftermiddagarna och tillsammans med de andra utveckla bryggan mellan morgon och eftermiddag – även om jag så klart kommer att sakna Morronzoo-gänget lite grann” säger Titti Schultz i ett pressmeddelande.

Morronzoo kommer i framtiden att ledas av Roger Nordin, Sofia Wistam och Ola Lustig. Ola Lustig har, liksom Sofia Wistam, tidigare vikarierat i programmet. Gert Fylking fortsätter att medverka med inslaget Gerts Värld varje morgon 07.30.

”Det här är en drömlösning. Eftersom Titti och Roger känner varandra så väl kommer vi kunna jobba tätare mellan programmen och behålla våra trogna lyssnare längre över dagen. Samtidigt blåser det ny energi i både Morronzoo och eftermiddagen” säger MTG Radios programdirektör Christer Modig.

Foto: Peter Knutsson.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share