P4 sänder satir på fredagar

dzamiclind

På fredag startar P4 startar ett satirprogram som inspireras av ”veckans nyheter och dumheter”. Fredag i P4 presenteras av Susanna Dzamic och Kalle Lind, som annars hörs på morgnarna på P4 Malmöhus.

”Jag har grävt så mycket i det förflutna så det ska bli spännande att återbekanta sig med samtiden. Det känns som om 2017 behöver några tasksparkar och tjyvnyp. Men framför allt ett och annat skratt” säger Kalle Lind, som även gör podden Snedtänkt.

”Om det här programmet skulle vara ett klädesplagg i min garderob skulle det vara en skräddarsydd klänning med perfekt passform, inspirerad av Courrèges och fullmatad med WT-funktioner. En icke-nostalgikers dröm att få stänga veckodörren och raskt gå vidare till nästa” säger Susanna Dzamic.

Fredag i P4 produceras av Marie Sandgren, som är programutvecklingschef på P4 Kristianstad, och sänds fredagar 17.35-18.43.

”Världen behöver lite fler perspektiv. Vi kommer att kika på veckan ur andra och i en del fall möjligen lite oväntade håll” säger Marie Sandgren.

Foto: Julia Lindemalm/Sveriges Radio.

Share