"Mycket lyckat arrangemang"

Radioakademins ordförande Christer Jungeryd är nöjd med Radiodagen och Radiogalan, som arrangerades i förra veckan. TNS Sifo genomför just nu en enkät bland deltagarna, men enligt Christer Jungeryd har responsen hittills varit positiv.

”Vi har jobbat i en styrgrupp med samma representanter för de arrangerande radiobolagen och Radioakademin i sex år nu. Det är ett sammansvetsat gäng som jag känner stort förtroende för och där alla drar åt samma håll. Så därför gick det smidigt och alldeles utmärkt att få till årets mycket lyckade arrangemang” säger Christer Jungeryd.

De problem som uppkom under dagen var att en del teknik inte fungerade och att det var långa köer på lunchrestaurangerna där deltagarna åt. Kvällens gala fick positiva reaktioner, till skillnad från förra årets gala som blev kritiserad från många håll.

”Jag mötte överväldigande reaktioner om galan på Hamburger Börs och har till och med fått blommor som tack. Som helhet har jag känslan av att vi kanske fått till de bästa arrangemangen någonsin” säger Christer Jungeryd.

Planeringen inför nästa års Radiodagen och Radiogalan inleds när svaren från TNS Sifo-enkäten har sammanställts. Men Radiodagen kan komma att flytta till ett nytt ställe.

”Det är alltid roligt med lite nya miljöer” säger Christer Jungeryd.

I styrgruppen för Radiodagen och Radiogalan sitter förutom Christer Jungeryd och Linn Elmstedt från Svenska Medietjänster även Anders Held och Annika Engmark från Sveriges Radio, Anna Birgersson-Dahlberg från UR, Jakob Gravestam från SBS Discovery Radio samt Alexandra Maric från MTG Radio.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share