Mix Megapol blir julkanal på fredag och startar extrakanal

Carola är en av artisterna som framträder på Mix Megapols adventskonserter. Foto: Bauer Media.

Nu på fredag 08.00 övergår Mix Megapol till att helt spela julmusik. Det är nionde året i rad som stationen byter musikformat i december.

Varje fredag 08.30 blir det en adventskonsert i Mix Megapols foajé på Gjörwellsgatan i Stockholm. Framträder gör Carola, John Lundvik, Magnus Carlsson och Benjamin Ingrosso. Delar av spelningarna sänds i morgonprogrammet Gry Forssell med vänner, men de som vill se hela konserterna kan se en direktsändning på Radioplay.

”Mix Megapol Jul har blivit en självklar del i det svenska julfirandet och folk älskar verkligen den mysiga, varma stämningen i sändningarna. Det tänder såklart till i Gry Forssell med vänners årliga jullåtsbattle, där bland andra Anders Bagge, Micke Tornving och Per Andersson hjälper Gry Forssell och hela vårt morgongäng med tävlingsbidragen” säger Mix Megapols produktchef Alexander Lindahl.

För första gången lanseras även en alternativ kanal – Mix Megapol 2 – för de som föredrar Mix Megapols ordinarie musikutbud. Extrakanalen finns tillgänglig på Radioplay.

”Vi jobbar hela tiden med att driva vårt digitala lyssnande och att ge lyssnarna en möjlighet att kunna välja vår extrastation Mix Megapol 2 känns helt rätt i tiden” säger Anna Rastner, som är innehållschef på Bauer Media.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share