Micael Dahlén och Anis & Joey gör poddar med Munck

Micael Dahlén gör en podd om februari.

Produktionsbolaget Munck lanserar fler egna poddar under februari. Först ut är två nya format med Handels-professorn Micael Dahlén respektive Youtube-profilerna Anis Don Demina och Joey Massa.

”Munck har varit med och byggt framgångsrika radio- och podcastformat under flera år. Att lansera egna podcasts är en förlängning av vårt erbjudande” säger bolagets VD Jakob Munck.

Fy fan för februari blir en daglig podd där lyssnarna får ta del av Handels-professorn Micael Dahléns tankar kring hur man står ut med februari. Den andra premiären under februari är Anis & Joey – det är inte hybris som beskrivs som en frispråkig humorpodcast som släpps en gång i veckan med utvalda gäster.

”Vi är superstolta över att så starka profiler väljer att jobba med oss på Munck. Anis och Joey har en unik position hos unga vuxna och Micael är välkänd för sina kreativa och oväntade idéer” säger Jakob Munck.

Munck producerar sedan tidigare poddar åt Sveriges Radio, Bauer och Spotify liksom egna titlar och program åt Skolverket och SEB. Bland poddarna kan nämnas P3 Historia, Matsamtalet och Muncks egen Inredningspodden.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share