Kärleksattack sänds inför publik

ametistMetropols hiphop-program En kärleksattack på svensk hiphop sänds i höst inför publik.

En kärleksattack på svensk hiphop startades 2007, leds av Ametist Azordegan och beskrivs som landets största hiphopforum.

I och med höststarten den 19 september flyttas sändningen av programmet till Fryshuset i Stockholm, där det även blir plats för publik. Samtidigt tar produktionsbolaget Munck över produktionen av Kärleksattack.

”Det här var ofrånkomligt – för många lyssnare hörde av sig varje vecka och ville trängas i vår lilla studio för att uppleva programmet live. Vi blev helt enkelt trötta på att år efter år behöva säga nej av utrymmesskäl” säger programledaren Ametist Azordegan i ett pressmeddelande.

”Utmaningen blir att förflytta den intima och lediga känslan från den lilla radiostudion till det lite större publika. Vi kommer att bygga ett eget mysigt ”vardagsrum” på Fryshuset med plats för publik som snarare är en del av programmet än passiva åskådare. Dessutom är det rapparna, musiken och själva hiphopen som alltid automatiskt skapat programmets känsla och inte rummet vi är i, och jag är ju fortfarande jag. Jag har länge önskat den här utvecklingen och vet att många lyssnare blir glada nu” fortsätter Ametist Azordegan.

En kärleksattack på svensk hiphop sänds på Sveriges Radios lokala Stockholms-kanal Metropol 93,8 på torsdagar 17.00-19.00.

Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share