Johan Forssell lämnar SBS Radio

Försäljningschefen Johan Forssell lämnar SBS Radio efter 13 år på bolaget. Han har de senaste åren bland annat utvecklat den regionala försäljningen och byggt upp en avdelning för ”creative sales”. Personalen på SBS Radio fick nyheten under tisdagen.

”Jag kände att det var dags nu. SBS Radio har sedan jag började 1999 varit ”underdogs” med ambitionen och målsättningen att bli marknadsledande. Nu är det målet uppnått och då är det dags för mig att bygga upp något nytt. Min styrka ligger inte i förvaltning, det är roligare att jaga och utveckla” säger Johan Forssell.

Johan Forssell hamnade i reklamradiobranschen av en slump 1999.

”Det har varit en magisk resa med otroliga resultat och härliga människor som började 1999 när jag klev in på Radio City för att sälja en pensionslösning till dåvarande VD-n och istället för att göra affär blev erbjuden ett jobb” säger Johan Forssell, som är allra mest nöjd med utvecklingen för den regionala försäljningen.

Johan Forssell arbetar sin sista dag på SBS Radio nu på fredag. Vad han ska göra härnäst är ännu inte klart. Det är sannolikt men inte helt självklart att han fortsätter inom radiobranschen.

”Inget är klart, men det finns gott om idéer. Det är otroligt spännande att se vad nästa utmaning blir och jag ser fram emot att göra en lika framgångsrik resa igen. Jag är en restlös person med mycket energi och den vill jag använda till rätt saker även i framtiden” fortsätter Johan Forssell.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share