Ingemar Allén gör comeback i Morrongänget

morronganget2016

Förra året lämnade Ingemar Allén efter 18 år uppdraget som ankare i morgonprogrammet Morrongänget på Mix Megapol i Göteborg. Nu kommer han tillbaka.

”Jag har varit ute på en fantastisk resa i en helt ny miljö, vilket varit mycket lärorikt. Dörren stod på glänt för en comeback och längtan till radio stor. Jag är väldigt glad över att få jobba med Morrongänget igen” säger Ingemar Allén i ett pressmeddelande från Bauer Media.

Morrongänget startade 1995 och består av Ingemar Allén, Peter Sandholt och Linda Fyrebo. Programmet når ungefär 250 000 lyssnare i Göteborgs-regionen varje vecka.

”När möjligheten dök upp att återförenas med Ingemar, så fanns det ingen tveckan om att vi ville knyta till oss Sveriges bästa ankare. Han är en välkänd och populär profil i Göteborg, oerhört professionell och synnerligen kunning programledare” säger Anna Spolander, som är programchef för Mix Megapol i Göteborg.

Fredrik Sandgren, som har varit ankare sedan Ingemar Allén slutade förra året, flyttas till vardagar 10.00-15.00 på Mix Megapol i Göteborg.

Ingemar Allén fick hederspriset vid förra årets utdelning av Stora Radiopriset.

Bilden: Linda Fyrebo, Ingemar Allén och Peter Sandholt.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share