Claes Åkeson efter Adam Alsing i Mix Megapol

Claes Åkeson ersätter Adam Alsing i Mix Megapols morgonshow. Från och med i höst presenterar han Äntligen morgon tillsammans med Gry Forssell och Anders Timell.

”Det ska verkligen bli jättespännande att börja med radio igen. Jag har länge varit ett stort fan av Äntligen morgon så en bättre plats att återuppta min radiokarriär kan jag inte önska mig. jag har redan börjat ställa klockan tidigt för att anpassa mig som morgonpratare. Förhoppningsvis försover jag mig inte när det väl är dags” säger Claes Åkeson i ett pressmeddelande.

Claes Åkeson har senast synts i Kanal 5-s Fenomen med Uri Geller och har tidigare gjort många underhållnings- och sportprogram i TV. Men mediekarriären började på P4 Örebro och P4 Radio Stockholm.

”Vi är oerhört glada att få Claes till Mix Megapol. När han vikarierade för Adam tidigare i vår hörde tusentals lyssnare av sig både via hemsidan och vår Facebook-sida och överöste honom med lovord. En sådan reaktion har inte någon annan vikarie eller gäst fått, så även bland våra lyssnare är Claes det självklara valet som ersättare för Adam” säger Mix Megapols programdirektör Håkan Morland.

Adam Alsing gör sin sista sändning i Mix Megapol i morgon, efter sju år som morgonpratare. Därefter börjar han arbeta hos konkurrenten MTG.

Share