Brita Zackari, Farah Abadi och Felix Sandman leder Musikhjälpen

Felix Sandman, Brita Zackari och Farah Abadi. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Farah Abadi leder för fjärde året i rad Musikhjälpen. I år får hon sällskap av programledaren och poddaren Brita Zackari och artisten Felix Sandman.

”Det är lika pirrigt och nervöst som första gången. Kanske ännu mer i år då vi inte riktigt vet vad vi kliver in i på grund av corona men på något sätt är det också skönt. Något återkommande och tryggt som Musikhjälpen, som håller sällskap, underhåller och skapar eftertanke” säger Farah Abadi, som ledde Musikhjälpen 2017, 2018 och 2019.

Farah Abadi inledde sin radiokarriär på P3 Din Gata i Malmö och har bland annat gjort Relationsradion i P3 och Farah i P3, liksom SVT-s Sommarlov. Just nu är hon aktuell i SVT-s På spåret. Brita Zackari har podden Brita & Parisa, var tidigare programledare för Rix Morronzoo och har gjort programserier för SVT. Felix Sandman har haft flera radiohits på P3 och har varit med i Melodifestivalen två gånger.

Årets Musikhjälpen blir anorlunda på grund av corona. Sändningarna kommer inte att ske från ett torg utan från andra lokaler där sändningarna kan genomföras på ett tryggt sätt. Musikhjälpen sänds 14-20 december och årets tema är ”Ingen människa ska lämnas utan vård.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share