Annika Jankell gör lördagsprogram på P4 Plus

Annika Jankell är ny programledare på P4 Plus. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio.

Annika Jankell, som tidigare bland annat har lett Svensktoppen, får ett nytt program på den digitala SR-kanalen P4 Plus.

I programmet ingår bland annat inslaget ”Lördagsgodis” där en känd profil får välja musik kopplad till ett speciellt minne. Det blir även listor med olika teman varje lördag.

”Jag tänkte köra några listor som inte är så gravallvarliga, mera stort och smått från populärkulturens underbara värld. Jag ser fram emot att hänga med P4 Plus-lyssnarna på lördageftermiddagarna” säger Annika Jankell som har premiär för sitt nya program i morgon lördag.

Samma dag inleds en ny säsong av musikprogrammet Teen Scene med Sten Berglind. Det senaste året har Teen Scene repriserats på P4 Plus, men nu blir det återigen nyinspelade program.

”De nya programmen kommer att vara precis som förut men med lite mer historier från min egen uppväxt som har anknytning till låtarna. Jag har ju levt i raggarsvängen under 50- och 60-talet och mycket vågar man ju inte ens berätta. Man var väl inte guds bästa barn hela tiden” säger Sten Berglind om de nya programmen.

P4 Plus sänds i appen SR Play och på sverigesradio.se.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share