Amanda Schulman och Pascal Engman i ny ljudbokspodd

Fotograf: Pontus Andersson/Perfect Day Media.

Amanda Schulman lanserar idag en ny ljudbokspodd med författaren Pascal Engman. Bokklubben görs som ett samarbete mellan Storytel och Perfect Day Media och publiceras på Storytel och andra plattformar.

”Jag har alltid velat vara med i en bokklubb så när detta projekt kom på tal kändes det direkt väldigt kul, och det känns spännande att utgå från ljudboksformatet. Förhoppningsvis innebär det att så många som möjligt kommer vara med i vår klubb och lyssna tillsammans med oss under hösten” säger Amanda Schulman.

I podden ska Amanda Schulman och Pascal Engman diskutera bland annat romaner, självbiografier och deckare.

”Vi tar upp böcker som vi är nyfikna på och som vi tror kan leda till intressanta diskussioner. Och hittills måste jag säga att vi har lyckats väldigt bra. Amanda är otroligt rolig att ha en podd med ”säger Pascal Engman.

Perfect Day Media vill med podden skapa ”en interaktiv lyssnarupplevelse”.

”Vi är glada över möjligheten att få göra detta projekt tillsammans med en stark partner i Storytel genom den dynamiska duon i Amanda och Pascal. De båda har naturliga kopplingar till litteraturvärlden men gör olika personliga referenser till den från sina egna liv vilket skapar en väldigt spännande och inbjudande dynamik som jag är säker på att många kommer vilja ta del av” säger Ömer Toll på Perfect Day Media.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share