Absolute och NRJ gör förfestprogram

”Världens bästa förfest” blir slogan för Absolutes och NRJ-s nya gemensamma program på NRJ-stationerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

NRJ Absolute Party sänds på fredag- och lördagkvällar mellan 22.00 och 01.00, med fokus på ”nya dance- och partyhits uppblandat med en del sköna klubbklassiker”. Premiär blir det nu på fredag, alltså 30 september.

I samarbetet ingår även att Absolute och NRJ släpper ett samlingsalbum med samma namn den 12 oktober. Utgivningen kommer att marknadsföras både i radio och TV.

”Till en början kommer vi köra nonstop partymusik, men det kan bli aktuellt med en programledare längre fram i höst. NRJ Absolute Party kommer att bli ett perfekt förfestprogram att starta helgen med runt om i Sverige. Absolute är ett av Sveriges starkaste musikvarumärken och vi ser fram emot att fortsätta vårt redan mycket lyckade samarbete ihop med denna nya show, som vi kommer att satsa stort på” säger NRJ-s programchef Rickard Keilor.

”Vi kommer med programmet att befästa vår position som stationen där man alltid hör de senaste låtarna först. Med Absolutes hitvarumärke stärker vi ytterligare vår ställning som landets ledande hitstation” säger NRJ-s musikchef Mathias Zamboni.

”Det känns spännande att vidareutveckla vårt samarbete med Sveriges största hitstation, NRJ. Efter att ha släppt ett flertal succésamlingar känns det naturligt att även göra en radioshow tillsammans. Vi ska alltid vara först med den senaste partymusiken i programmet” säger Niklas Ehring, som är VD på EVA Records/Absolute.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share