Situation Sthlm gör podd med SBS

situationsthlm

Tidningen Situation Sthlm och SBS Discovery Radio lanserar en poddradioserie i sex delar om hemlösa människor i Stockholm.

Alla sex avsnitt släpps 21 augusti, samma dag som tidningen fyller 20 år. Den blir tillgänglig i Radio Play-appen, radioplay.se, situationsthlm.se och olika poddsidor. Producent är Robin Israelson.

”Radion växer och vi får allt fler lyssnare, kanaler och programidéer. Vi vill driva utvecklingen av radion i Sverige och den här podcastserien är ett spännande projekt som vi hoppas når många nya lyssnare” säger Henrik Funke, som är programchef på Radio Play.

”Att det kommer en podcast i samband med att Situation Sthlm uppmärksammar att vi funnits i 20 år känns helt rätt. På samma sätt som vi genom åren, i tidningen och i böcker, sett till att låta hemlösa människors röster komma till tals, blir podden ytterligare ett forum där deras berättelse hörs. Och på så sätt bidrar podden till att ytterligare försöka berätta och förklara och fördjupa resonemanget kring hemlöshet och socialt utanförskap” säger Situation Sthlms chefredaktör Ulf Stolt.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share