Roger Nordin återvänder till MTG

rogernordin

Roger Nordin återvänder till MTG efter tre år på NRJ.

I ett pressmeddelande skriver MTG att företaget kommer ”kommunicera om de programsatsningar han kommer att medverka i” i januari 2017, då han börjar arbeta på MTG.

”Att Roger Nordin är en av de bästa programledarna i Sverige råder inget tvivel om, trots att han ännu är rätt okänd i TV-rutan. Vi ser Roger som en viktig rekrytering, inte bara för radion, utan för MTG Sverige som helhet. Hos oss kommer Roger att kunna växla ut sin potential på flera plattformar” säger Anders Jensen, som är VD för MTG Sverige.

”Det är fantastiskt kul att få tillbaka Roger till MTG. Vi har en lång historia tillsammans och nu är det dags för honom att visa sin bredd som programledare. Roger är otroligt skicklig på att leda program och lyfta fram sina kollegor och gäster på ett osjälviskt sätt” säger Christer Modig, affärsområdeschef för radioverksamheten inom MTG.

Roger Nordin gjorde tillsammans med Titti Schultz Rix Morronzoo under 13 år. 2013 lämnade han och resten av Rix Morronzoo MTG för att efter ett halvår i karantän börja presentera Vakna med NRJ på NRJ i januari 2014.

Daillou Axelsson, programchef på NRJ, säger att Roger Nordin fortsätter att sända på NRJ året ut.

”Vi respekterar Rogers beslut att gå vidare och han är ett programledarproffs som kommer ge hundra procent varje morgon under den resterande tiden på NRJ samtidigt som vi i lugn och ro kan hitta en ersättare som kommer vara en viktig del av NRJ-s fortsatta ökning” säger Daillou Axelsson.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share