Clueless ny podd på I Like Radio

På fredagen var det premiär för podden Clueless på MTG Radios onlineplattform I Like Radio. I åtta avsnitt bjuder programledarna Daniel Paris och Michaela Hamilton in kända gäster för att prata om ”saker som hör ungdomen till”.

De två första avsnitten släpptes samtidigt och i det första är sångerskan Zara Larsson gäst. Andra gäster som är klara är Peg Parnevik, Molly Pettersson Hammar och Oscar Zia.

Podden produceras i samarbete med MTG Radios onlineplattform I Like Radio. Projektledare är Robin Calmegård.

”Vår nya digitala plattform I Like Radio utvecklas ständigt och podcast är nästa steg. Vår ambition är att skapa en plattform för både privata poddare som kommerisella produktioner som dessutom stöds av kampanjer i linjär radio för att driva lyssningen. Dessutom ger vi våra poddare professionell hjälp med produktion och inspelning i våra studios” säger MTG Radios VD Christer Modig.

Daniel Paris är programledare i radio och TV, har givit ut en egen kokbok och medverkar i Fångarna på fortet under året. Michaela Hamilton jobbar som klubbchef, PR-konsult och bloggare samt gjorde miniserien Helt ärligt på Aftonbladet TV.

Radionytt ansvarar inte för externt länkat innehåll.

Share